Hold fra bh. kl.-3. kl.

sambatrommer

Hold fra bh. kl. til 3. klasse

Samba

Dette hold er en videreførelse af musikalsk legestue med sang og bevægelse for elever i bh. - 3. klasse.

Nybegyndere er også velkomne. Børnene bliver præsenteret for rytmer og noder gennem leg, og der vil blive inddraget mange forskellige instrumenter i undervisningen.

Med inspiration fra de varmere himmelstrøg laver vi en blanding af sang, dans og spil. Det kan være alt fra brasiliansk samba til caribisk karnevalsmusik.

Der vil være afstikkere til nutidens moderne stilarter som rap og raggaetón. Vi bruger primært percusssioninstrumenter fra Brasilien og Cuba.

Underviser: Martin Ollivierre 


Undervisningen foregår på Musikskolen

Tirsdag kl. 17-17.45 bh. kl. - 3. kl.

Undervisningsforløb er 36 uger.

 
 

Instrumentkarrusel

På Instrumentkarrusellen (2.-3. klasse) lærer vi rytmer og noder, synger og danser. På holdet er der flere lærere tilknyttet, som vil undervise i ukulele (el lille guitar), blokfløjte, tværfløjte, waldhorn, trompet, kontrabas, xylofon og klaver. Vi laver sammenspil i mindre og større grupper. I løbet af året kommer børnene en tur igennem karrusellen ved at prøve hvert af instrumenterne. Det kan give en idé om hvilket instrument man har lyst til at spille næste år.

Instrumentkarrusellen foregår mandag kl. 16.15 -17.00 på Musikskolen, Kettegårds Allé 2.

Undervisningsforløb er 36 uger.

Underviser: Martin Ollivierre, Nina Sabic og  Stine M. Leer

Du kan tilmelde dig her

 

Showteam 2

Alder: 6 år bh. kl.

I denne sæson  kommer vi til at arbejde med forskellige musicalnumre hvor der er udfordringer indenfor både dans og sang. De valgte numre vil blive sunget til backing track, og indstuderes af vocal coach Katrine Villund.
Enkelte dansekombinationer bliver decideret pop / MTV dans og eleverne kan selv komme med ønsker til hvilke musiknumre vi skal arbejde med.

Vi laver opvarmning, trin over gulv og dansekombinationer og eleverne har 20 minutter sang- og stemmetræning. Der undervises i 60 min. ugentlig i 36 uger.

Danselærer: Johanna Fridell

Sanglærer: Katrine Villund

Undervisningsdag sæson 17/18: Tirsdag kl. 17.00-17.45

Du kan tilmelde dig her

Showteam 3

Alder: 7 - 8 år.

Bliv introduceret til musical på en legende måde med dans, drama og sang.Vi laver opvarmning, trin over gulv og dansekombinationer og eleverne har 20 minutter sang- og stemmetræning.
Eleverne må også selv komme med ønsker til hvilke musiknumre vi skal arbejde med.

Der undervises i 60 min. ugentlig i 36 uger.

Danselærer: Johanna Fridell
Sanglærer: Katrine Villund

Undervisningsdag sæson 17/18: Torsdag kl. 17.45-18.45

Jul- og sommershow